Nieuw in de praktijk: Bemer therapie

Bemer therapie voor betere (micro)bloedcirculatie.

De verschillende apparaten van BEMER verbeteren de beperkte pompbewegingen van de kleine en zeer kleine bloedvaten.
Dit leidt tot een betere verdeling van het bloed in het netwerk van de fijnste bloedvaten. Een goede doorbloeding is van groot belang. De bloedsomloop is het toevoersysteem van het menselijk lichaam. Hij voorziet het lichaamsweefsel en de organen van voedingsstoffen en zuurstof. Tegelijkertijd worden afvalstoffen afgevoerd. 74% van dit proces vindt plaats in de kleinste bloedvaten, de zogenaamde microcirculatie.

Voordelen van Bemer therapie.

Met de Bemer wordt het afweersysteem versterkt, de bloedcirculatie verbeterd, de energie verhoogd, de botceldeling versneld. Wetenschappelijk dubbel blindstudies en goedkeuring volgens de EU richtlijnen maken dat een behandeling met dit systeem is toegestaan voor de medische praktijk. Klachten kunnen drastisch verminderen of verdwijnen. Enkele voorbeelden: verlichten van pijn, het herstellen van evenwicht in het lichaam en geest, verbetering van de spijsvertering, migraine, verlichting bij MS, Me, vermindering van klachten van reumatische aard, slaapproblemen, diabetes 2 en burn-out.

Bemer therapie in de praktijk

U ontvangt de Bemer therapie in principe automatisch en gratis in combinatie met een darmspoeling. De darmwand zal hierdoor beter doorbloed worden, waardoor er een nóg betere hydratatie zal plaatsvinden.

Heeft u vragen of wilt u zelf ervaren wat het met uw lichaam doet, bel me of mail me dan gerust.

No comments yet.

Geef een reactie