Detox met Innerwave kuur

Detoxen, ontgiften, of in simpele woorden:

…van binnenuit het lichaam grondig reinigen.
Voorbeelden van mogelijkheden zijn o.a.: een (sap)vastenkuur, een hoge darmspoeling (ook wel Colonhydrotherapie genoemd), een lever- en galblaasreiniging en een detoxkuur. Omdat ik sinds januari 2019 een detoxkuur van Innerwave aanbied, vertel ik je er hieronder graag meer over.

Waarom detoxen?

Ons lichaam wordt nu, veel meer dan vroeger, verontreinigd. Dit komt omdat de verontreiniging van zowel ons milieu als onze voeding toeneemt, maar ook stress, medicijngebruik en cosmetica zijn vervuilingsbronnen. In ons bloed en in de rest van ons lichaam zijn veel van de chemische stoffen die om ons heen geproduceerd worden, terug te vinden. Een gezond lichaam doet zelf al een soort detox. Organen als de lever, nieren, darmen, longen en huid, hebben een ontgiftende werking. Maar soms kunnen de organen de hoeveelheid verontreiniging niet meer aan. Dit kan voor veel (vage) gezondheidsklachten zorgen. Detox kan een probaat middel zijn tegen heftige, maar ook lichtere aandoeningen.

Hoe detoxen met Innerwave?

De detoxkuur van Innerwave is gebaseerd op en geïnspireerd door Dr. Mayr, een wereldberoemde Oostenrijkse arts (1875-1965) die bekendheid verwierf door zijn darmreinigingskuur. Dr. Mayr – die op zijn 80-ste zo goed als géén rimpels had – begreep als geen ander dat een goede gezondheid begint met een goed werkende darm. Zijn kuur bestaat uit 3 fasen:

  1. Afbouwfase (waarin je je normale voedingspatroon afbouwt)
  2. De kuur zelf
  3. De opbouwfase (waarin je langzaam opbouwt naar een gezond voedingspatroon)

De detoxkuur van Innerwave kan mooi worden gecombineerd met Colonhydrotherapie. Vanuit mijn praktijk bied ik je uiteraard persoonlijke begeleiding op maat en zelfs via de WhatsApp.

De kuur kan eenvoudig aangeschaft worden via deze link >>>
Heb je nog vragen, bel of mail me dan gerust.