Recensies

colonhydrotherapie

Rated 5 out of 5
19/09/2021

Ik ben zeer tevreden over de behandeling, na 3x al een opmerkelijk resultaat. Voel me beter in m’n vel, energieker, darmen zijn een stuk rustiger (heb al jaren last van PDS). Ben ook superblij met alle voedingstips die me verder helpen het resultaat te behouden. Ben ook benieuwd naar de overige behandelingen en kom zeker nog terug. Bedankt Svetlana!

Elke

Professioneel, kundig warm persoon

Rated 5 out of 5
14/08/2021

Al een tijdje had ik vage klachten en kwam er achter dat ik een candida infectie heb. Aangezien mijn darmen zijn aangetast door de infectie en mijn stoelgang niet goed was besloot ik een darmspoeling te doen en kwam bij Svetlana terecht. Na 3 darmspoelingen (en aangepaste voeding) was het stoelgang probleem opgelost. Wat is het heerlijk om weer een normale ontlasting te hebben. Ik ben Svetlana dankbaar voor haar kundige, rustige, warme en professioneel aanpak. Als de candida infectie over een tijd weg is ga ik zeer zeker bij haar de lever reiniging doen. Kijk er nu al naar uit om mijn lichaam zoveel mogelijk te ontgiften.
Svetlana bedankt voor wat je tot nu toe voor me gedaan hebt en hopelijk tot snel.

Jacqueline

Ervaar de warmte van de PHOENIX LOUNGER.

Rated 5 out of 5
12/05/2021

Nu ik toch aan mijn gezondheid aan het werken was wilde ik de PHOENIX LOUNGER ook uitproberen, met een relax muziekje op de achtergrond even een warm momentje voor jezelf. Er wordt direct zichtbaar na de behandeling wat je al kwijt bent geraakt aan de afvalstoffen. De warmte die diep in je lichaam gaat blijft nog een hele tijd aanhouden en voelt heel relax aan. Een echt aanrader!

marjolein

Echte gezondheid in Echt

Rated 5 out of 5
12/05/2021

Bij mijn zoektocht naar gezond worden kwam ik terecht bij Praktijk Kalynda in Echt. Met Svetlana’s warme, persoonlijke én professionele aanpak voel je zo op je gemak, dat geeft vertrouwen. Na een uitgebreide anamnese en uitleg over de Colonhydrotherapie volgt een klankschaal meditatie en heerlijke zachte hoofdmassage om lekker te ontspannen voor “ het grote werk”, de darm reiniging. Verder heeft Svetlana mij ook ondersteund toen ik de lever- en galblaasreiniging deed. Ik heb dit nu al meerdere malen ondergaan en raad een ieder dit echt aan die aan zijn gezondheid wenst te werken – praktijk Kalynda in Echt.

marjolein

Colonhydrotherapie

Rated 5 out of 5
08/05/2021

Na een uitgebreide anamnese volgden drie behandelingen. Svetlana geeft deze behandelingen op een professionele manier. Daarnaast heb ik haar leren kennen als een hartelijke, positief ingestelde vrouw, die gepassioneerd haar vak uitoefent en veel extra informatie verstrekt. Ik ben dankbaar voor het feit dat zij op mijn pad is gekomen. Haar behandelingen zijn een aanrader.

Susan Abels

Heerlijk informatief nieuwsbrief

Rated 4 out of 5
27/01/2021

en positief in het herstelvermogen van lichaam en geest.

Lucia Hubens

Review van mijn darmspoeling

Rated 5 out of 5
19/12/2020

Voor iedereen, die zich lichter en gezonder wilt voelen, raad ik een darmspoeling (en ook meerdere) aan.
Fysiek, emotioneel en energetisch laat je een hoop los, waardoor je je veel lichter voelt.
Ik ben Svetlana heel dankbaar voor de professionele en liefdevolle wijze waarmee zij mij geholpen heeft.

Janneke Hellebrekers

Met liefde een aanrader

Rated 5 out of 5
05/11/2020

Maandag 2 november, ik ben samen met mijn vrouw in de praktijk geweest voor hydrocolontherapie.
Na de uitgebreide anamnese en wat voorbereiding een heerlijke zachte hoofdmassage en klankschaal meditatie gedaan om je lichaam geheel tot rust te brengen voor de behandeling.
Dit was heel bijzonder en aangenaam, zeker omdat je voelt dat er veel liefdevolle energie gegeven wordt door Svetlana die duidelijk alles met veel liefde voor je doet.
ook de behandeling zelf gaat op bijzondere zachte manier met veel resultaat….
Eenmaal thuis voelde het ook veel minder gespannen alsof er weer ruimte was voor andere organen…. fijn !!!
Na onze 3 afgesproken behandelingen komen we zeker regelmatig terug om ons lichaam te onderhouden.
het voelt alsof je thuis bent en je wordt met liefde en kunde goed verzorgd…
Kortom een echte aanrader !!!
5-11-2020, Lelystad

Alfred W Suskind

Ander mens

Rated 5 out of 5
19/10/2020

Heel blij dat ik bij deze lieve vrouw Svetlana terecht ben gekomen.
Zo liefdevol en warm ontvangen.
Ik heb drie darmspoelingen gehad waar ik wel tegenop zag.
Ga nu geregelder naar toilet en voel me schoon.
Wat ik ook belangrijk vind, heb door de darmspoelingen langzittende blokkades kunnen opruimen.
Dankjewel Svetlana voor jou liefdevolle begeleiding, voelde me helemaal thuis bij jou.
Liefs Annemarie.

Annemarie Regales

Lever galblaasreiniging

Rated 5 out of 5
26/09/2020

Veel last van rugpijn, hoofdpijn en vermoeidheid besloot ik de lever galblaas reiniging te gaan doen om mezelf te vitaliseren. Ik vond de praktijk in echt waar ik heel warm, liefdevol en met kundigheid ontvangen werd voor een hoge darmspoeling. Men raadt dit aan om voor en na de reiniging te doen. Haar zaak is erg schoon en ze heeft me voorzien van veel extra advies en ondersteuning. Vanuit het hart wordt je geholpen/echte aanrader!

Shanti van Hout

Het is Echt wel de moeite om naar Echt te rijden

Rated 5 out of 5
19/09/2020

Svetlana is een super warme persoon met haar ❤️ op de juiste plaats, voor het eerst bij haar een colonhydrothérapie ondergaan… (in het verleden al ondergaan) bij Belgische collega…
Ik voelde mij enorm ontlast 😁zowel innerlijk als uiterlijk.. Mijn volgende afspraak is al geboekt… Het ritje van België naar Echt, echt wel de moeite 😉😘

Colonhydrotherapie kalynda

Rated 5 out of 5
13/07/2020

Buitengewoon goede ervaring na de eerste keer. Fijn en warm ontvangst, wat heel belangrijk is. Er wordt echt oprecht aandacht aan je besteedt. Voor herhaling vatbaar

Gonnie Kraus

Darmreiniging

Rated 5 out of 5
17/04/2020

Sinds 2 jaar had ik last van heel gespannen en gevoelige darmen. Diverse darmonderzoeken gehad maar daar kwam niks uit. Via via kwam ik bij Kalynda terecht en heb een kuur van 3 darmspoelingen ondergaan. In het begin heel spannend natuurlijk omdat je niet precies weet wat je kunt verwachten. Maar het is me heel erg meegevallen. Svetlana is een hele lieve warme persoon die je helemaal op je gemak stelt, alle tijd voor je neemt en alles duidelijk uitlegt.
Ze is heel kundig en weet waar ze over praat. Ik heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Ik heb er heel veel baat bij gehad. Mijn darmen zijn nog niet helemaal in orde maar de dagelijkse buikpijn is er niet meer. Nu ga ik beginnen aan de lever- en galblaasreiniging wat ik ook weer heel spannend vindt maar met de begeleiding van Svetlana heb ik ook daar alle vertrouwen in! Zo hoop ik in combinatie met gezond eten mijn spijsvertering weer 100% op orde te krijgen.
Ik kan praktijk Kalynda bij iedereen aanbevelen!

Conny

therapeutische tafel

Rated 5 out of 5
07/03/2020

Een heerlijke ver-warmende ervaring, die nog lang doorwerkt,

Lucia Hubens

Behandeling

Rated 5 out of 5
21/02/2020

Nu al een paar keer bij Svetlana geweest en het klinkt waarschijnlijk raar, maar een behandeling (ik kwam voor een darmspoeling) voelt bijna als een welness behandeling: aangename buikmassage, klankschalensessie, het gebruik van de Bemer-mat, de fijne geur en rustgevende muziek. Ik vind het een aanrader, een kadootje aan mezelf. Verheug me bijna op de sessie in april. Dankjewel Svetlana! 😉

Nicole

Natuurgeneeskundige behandeling

Rated 5 out of 5
19/12/2019

Heb onlangs bij Svetlana drie darmspoelingen gehad, steeds met enkele dagen ertussen.
Met het voedingsadvies vooraf behaalde ik naar mijn gevoel optimaal resultaat. Ik zag er wel wat tegenop maar zou het zo weer doen. Uiterst professioneel en ze geeft daarbij goede voedingsadviezen.
Ga over een half jaar weer terug voor “darmonderhoud”.

Jeanne

Darmspoeling

Rated 5 out of 5
06/11/2019

Diverse spoelingen gehad bij een warme, empathische dame. Fijne gesprekken en adviezen, dankjewel

S.

Darmspoeling

Rated 5 out of 5
06/11/2019

Svetlana stelt de juiste vragen en stelde me gerust, waardoor de spoeling goed ging…verbaasd over wat er allemaal uit kwam.

Richard

Professioneel

Rated 5 out of 5
19/10/2019

het is altijd spannend om naar een nieuwe therapeut te gaan, dus ik was erg blij met Svetlana’s warme, persoonlijke én professionele aanpak. Dat geeft direct veel vertrouwen. Dankjewel Svetlana!

Ginny