Recensies

Beoordelingen van klanten

Colonhydrotherapie kalynda

5,0 rating
13/07/2020

Buitengewoon goede ervaring na de eerste keer. Fijn en warm ontvangst, wat heel belangrijk is. Er wordt echt oprecht aandacht aan je besteedt. Voor herhaling vatbaar

Gonnie Kraus

Darmreiniging

5,0 rating
17/04/2020

Sinds 2 jaar had ik last van heel gespannen en gevoelige darmen. Diverse darmonderzoeken gehad maar daar kwam niks uit. Via via kwam ik bij Kalynda terecht en heb een kuur van 3 darmspoelingen ondergaan. In het begin heel spannend natuurlijk omdat je niet precies weet wat je kunt verwachten. Maar het is me heel erg meegevallen. Svetlana is een hele lieve warme persoon die je helemaal op je gemak stelt, alle tijd voor je neemt en alles duidelijk uitlegt.
Ze is heel kundig en weet waar ze over praat. Ik heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Ik heb er heel veel baat bij gehad. Mijn darmen zijn nog niet helemaal in orde maar de dagelijkse buikpijn is er niet meer. Nu ga ik beginnen aan de lever- en galblaasreiniging wat ik ook weer heel spannend vindt maar met de begeleiding van Svetlana heb ik ook daar alle vertrouwen in! Zo hoop ik in combinatie met gezond eten mijn spijsvertering weer 100% op orde te krijgen.
Ik kan praktijk Kalynda bij iedereen aanbevelen!

Conny

therapeutische tafel

5,0 rating
07/03/2020

Een heerlijke ver-warmende ervaring, die nog lang doorwerkt,

Lucia Hubens

Behandeling

5,0 rating
21/02/2020

Nu al een paar keer bij Svetlana geweest en het klinkt waarschijnlijk raar, maar een behandeling (ik kwam voor een darmspoeling) voelt bijna als een welness behandeling: aangename buikmassage, klankschalensessie, het gebruik van de Bemer-mat, de fijne geur en rustgevende muziek. Ik vind het een aanrader, een kadootje aan mezelf. Verheug me bijna op de sessie in april. Dankjewel Svetlana! 😉

Nicole

Natuurgeneeskundige behandeling

5,0 rating
19/12/2019

Heb onlangs bij Svetlana drie darmspoelingen gehad, steeds met enkele dagen ertussen.
Met het voedingsadvies vooraf behaalde ik naar mijn gevoel optimaal resultaat. Ik zag er wel wat tegenop maar zou het zo weer doen. Uiterst professioneel en ze geeft daarbij goede voedingsadviezen.
Ga over een half jaar weer terug voor “darmonderhoud”.

Jeanne