Recensies

colonhydrotherapie en lever-galblaasreiniging

Rated 5,0 out of 5
18/08/2023

Ik en mijn partner zijn bij Svetlana geweest voor colonhydrotherapie en gal-en leverreiniging.

Het was een geweldige ervaring. Svetlana is een heel zacht en warm persoon die weet waar ze mee bezig is. Ze heeft ons heel goed geholpen. Onze volgende afspraak is binnenkort.

Sonja en Jo

Ademhaling / voetreflex

Rated 5,0 out of 5
12/07/2023

Lieve, warme mensen die je met open armen ontvangen.

Zelf ga ik om de 2/3 weken voor de ademsessie is hele aanvulling op mijn dagelijkse leven maar ook in mijn trainingen. Voetreflex is zooo relax en fijn.

Angelique

Niets moet in het leven, behalve…

Rated 5,0 out of 5
20/02/2023

Zo een fijne behandeling bij Svetlana gehad.

Ik heb een paar Colon Hydrotherapie behandelingen gehad bij Svetlana ivm PDS syndroom en fertiliteit traject. Ik zag er tegen op om in een nieuwe praktijk een darmspoeling te doen en zag op tegen de voorbereiding. Svetlana legt alles heel duidelijk uit en je voelt je meteen op je gemak. Er heerst een hele fijne energie waardoor je ook moeiteloos alles los kan laten. Ik zou het iedereen aanraden en zet je echt over je persoonlijke drempel heen :het valt reuze mee en het voelt zo fijn en verlichtend aan. Het geeft je zoveel meer!

Niet alleen mijn problemen zijn verholpen, alle negatieve energie en afvalstoffen worden uit je lichaam gespoeld.

Niets moet in het leven, maar dit zou stiekem een “moetje” voor iedereen moeten zijn.

Milou

Leverreiniging

Rated 5,0 out of 5
29/10/2022

Ik ben 27 jaar, en zo blij dat ik de stap het durven zetten om de darmspoelingen en leverreinigingen te gaan doen. Vond het heel spannend van te voren. Bij Svetlana voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik heb haar leren kennen als een ontzettend lieve en warme vrouw, die haar werk vanuit zoveel liefde en aandacht doet. Heel bijzonder hoe ze me bij iedere darmspoeling met haar buikmassages zo goed aanvoelde. De klankschalen en hoofdmassages vond ik ook heel fijn! Ik ben er nog steeds van onder de indruk hoeveel ik allemaal heb los kunnen laten, zowel fysiek als mentaal. Ik ben heel veel galstenen lichter. Mijn stoelgang werkt heel veel beter, en het heeft me enorm geholpen om emotionele ballast te verwerken en los te kunnen laten. Het heeft mijn gezondheid heel veel goeds gebracht! Ik voel me ontzettend dankbaar voor Svetlana haar begeleiding, de fijne gesprekken en voor haar liefdevolle energie waardoor ik me veilig en vertrouwd voelde. Ik heb gehuild, ik heb gelachen.. En bovenal heb ik mijn lichaam een heel bijzonder geschenk gegeven. Dankjewel Svetlana!

Milou Gerlag

Vermindering van klachten

Rated 5,0 out of 5
25/10/2022

Ik was meteen op m’n gemak bij Bert en ik vond het erg prettig om te merken dat ‘alles er mocht zijn’. Geen goed of fout, gewoon ademen en voelen. Ook een fijne plek trouwens.

Nicole Janssen

Eindelijk goed geholpen!

Rated 5,0 out of 5
02/10/2022

Al 3 weken had ik last van obstipatie: geen stoelgang. De huisarts schreef alle bekende chemische medicatie voor. Niks hielp. Ook de gebruikelijke voedingsadviezen niet.

Als spoedgeval werd ik doorverwezen naar de maag-darmspecialist. Daar was een grote wachtlijst. Corona?

Ik voelde me belabberd. Kon niets meer.

Mijn fysiotherapeut wees me op praktijk Kalynda.

Daar werd ik goed, deskundig en liefdevol geadviseerd en behandeld.

De colonhydrotherapie werkte uitstekend. Gecombineerd met massages, klankschaaltherapie, probiotica, voedingsadviezen en een rustige, deskundige aanpak, was ik na 3 sessies verlost van mijn darmproblemen.

Ik kan het dus aan eenieder aanraden om bij Svetlana in behandeling te gaan!

Jo Dohmen, Elsloo.

Life-changing!

Rated 5,0 out of 5
29/06/2022

Aanvankelijk wist ik totaal niet wat verwachten, maar aangezien ik zowat uitbehandeld ben in de reguliere geneeskunde (met alle teleurstellingen vandien) ben ik verder gaan zoeken naar manieren om te helen. Ondertussen heb ik 3 gewone spoelingen en mijn eerste leverflush achter de rug waardoor ik nu toch wel met zekerheid kan zeggen: wauw!

Het is in het begin misschien wat beangstigend maar Svetlana is ZO bezield bezig en ontwapenend liefdevol in haar handelingen dat die angst heel snel verdwijnt. Na een paar spoelingen weet je wat je te wachten staat en kan je alles vrijlaten dat niet meer bij je hoort. Heel mooie ervaringen. Wat betreft de leverflush: absurd eigenlijk dat ik dit nog nooit eerder deed. Als je ziet wat voor rommel je lichaam meezeult (hoeveel er op je lever blijft liggen) is het geen wonder dat ons lichaam zichzelf niet meer optimaal kan genezen. Een auto werkt ook niet meer optimaal zonder zuivere filter, ook al stop je er de beste brandstof in. Mijn volgende afspraak staat alvast gepland!

Hartelijk dank voor de fantastische zorgen, Svetlana!

Astrid

Waterfilter Aqualine besteld 5L en 12L

Rated 5,0 out of 5
23/12/2021

Zeer goede service en deskundig advies over de Aqualine waterfilter.

Michael

Een vakkundige en liefdevolle behandeling.

Rated 5,0 out of 5
02/11/2021

Sinds een week of 6 ben ik bij Svetlana in behandeling. Als eerste heb ik een aantal darmspoelingen ondergaan. De eerste keer was ik wel gespannen maar door haar warme en liefdevolle behandeling voelde ik mij snel ontspannen. Het afgelopen weekend heb ik de leverflush behandeling gedaan onder de professionele leiding van Svetlana. Hier zag ik heel erg tegenop maar het is boven verwachting goed gegaan. Er zijn voor de eerste keer redelijk wat steentjes afgekomen. Ik voel me heerlijk ontspannen en energiek. Over 3 weken ga ik voor de volgende leverflush naar Svetlana. Ik ben heel blij dat ik via mijn klassieke homeopaat bij deze therapeut bij Praktijk Kalynda terecht ben gekomen. Je krijgt ook goede voedingsadviezen van haar. Kortom een aanrader voor iedereen die gezond wil worden of blijven

Gerty Dinjens

colonhydrotherapie

Rated 5,0 out of 5
19/09/2021

Ik ben zeer tevreden over de behandeling, na 3x al een opmerkelijk resultaat. Voel me beter in m’n vel, energieker, darmen zijn een stuk rustiger (heb al jaren last van PDS). Ben ook superblij met alle voedingstips die me verder helpen het resultaat te behouden. Ben ook benieuwd naar de overige behandelingen en kom zeker nog terug. Bedankt Svetlana!

Elke

Professioneel, kundig warm persoon

Rated 5,0 out of 5
14/08/2021

Al een tijdje had ik vage klachten en kwam er achter dat ik een candida infectie heb. Aangezien mijn darmen zijn aangetast door de infectie en mijn stoelgang niet goed was besloot ik een darmspoeling te doen en kwam bij Svetlana terecht. Na 3 darmspoelingen (en aangepaste voeding) was het stoelgang probleem opgelost. Wat is het heerlijk om weer een normale ontlasting te hebben. Ik ben Svetlana dankbaar voor haar kundige, rustige, warme en professioneel aanpak. Als de candida infectie over een tijd weg is ga ik zeer zeker bij haar de lever reiniging doen. Kijk er nu al naar uit om mijn lichaam zoveel mogelijk te ontgiften.

Svetlana bedankt voor wat je tot nu toe voor me gedaan hebt en hopelijk tot snel.

Jacqueline

Ervaar de warmte van de PHOENIX LOUNGER.

Rated 5,0 out of 5
12/05/2021

Nu ik toch aan mijn gezondheid aan het werken was wilde ik de PHOENIX LOUNGER ook uitproberen, met een relax muziekje op de achtergrond even een warm momentje voor jezelf. Er wordt direct zichtbaar na de behandeling wat je al kwijt bent geraakt aan de afvalstoffen. De warmte die diep in je lichaam gaat blijft nog een hele tijd aanhouden en voelt heel relax aan. Een echt aanrader!

marjolein

Echte gezondheid in Echt

Rated 5,0 out of 5
12/05/2021

Bij mijn zoektocht naar gezond worden kwam ik terecht bij Praktijk Kalynda in Echt. Met Svetlana’s warme, persoonlijke én professionele aanpak voel je zo op je gemak, dat geeft vertrouwen. Na een uitgebreide anamnese en uitleg over de Colonhydrotherapie volgt een klankschaal meditatie en heerlijke zachte hoofdmassage om lekker te ontspannen voor “ het grote werk”, de darm reiniging. Verder heeft Svetlana mij ook ondersteund toen ik de lever- en galblaasreiniging deed. Ik heb dit nu al meerdere malen ondergaan en raad een ieder dit echt aan die aan zijn gezondheid wenst te werken – praktijk Kalynda in Echt.

marjolein

Colonhydrotherapie

Rated 5,0 out of 5
08/05/2021

Na een uitgebreide anamnese volgden drie behandelingen. Svetlana geeft deze behandelingen op een professionele manier. Daarnaast heb ik haar leren kennen als een hartelijke, positief ingestelde vrouw, die gepassioneerd haar vak uitoefent en veel extra informatie verstrekt. Ik ben dankbaar voor het feit dat zij op mijn pad is gekomen. Haar behandelingen zijn een aanrader.

Susan Abels

Heerlijk informatief nieuwsbrief

Rated 4,0 out of 5
27/01/2021

en positief in het herstelvermogen van lichaam en geest.

Lucia Hubens

Review van mijn darmspoeling

Rated 5,0 out of 5
19/12/2020

Voor iedereen, die zich lichter en gezonder wilt voelen, raad ik een darmspoeling (en ook meerdere) aan.

Fysiek, emotioneel en energetisch laat je een hoop los, waardoor je je veel lichter voelt.

Ik ben Svetlana heel dankbaar voor de professionele en liefdevolle wijze waarmee zij mij geholpen heeft.

Janneke Hellebrekers

Met liefde een aanrader

Rated 5,0 out of 5
05/11/2020

Maandag 2 november, ik ben samen met mijn vrouw in de praktijk geweest voor hydrocolontherapie.

Na de uitgebreide anamnese en wat voorbereiding een heerlijke zachte hoofdmassage en klankschaal meditatie gedaan om je lichaam geheel tot rust te brengen voor de behandeling.

Dit was heel bijzonder en aangenaam, zeker omdat je voelt dat er veel liefdevolle energie gegeven wordt door Svetlana die duidelijk alles met veel liefde voor je doet.

ook de behandeling zelf gaat op bijzondere zachte manier met veel resultaat….

Eenmaal thuis voelde het ook veel minder gespannen alsof er weer ruimte was voor andere organen…. fijn !!!

Na onze 3 afgesproken behandelingen komen we zeker regelmatig terug om ons lichaam te onderhouden.

het voelt alsof je thuis bent en je wordt met liefde en kunde goed verzorgd…

Kortom een echte aanrader !!!

5-11-2020, Lelystad

Alfred W Suskind

Ander mens

Rated 5,0 out of 5
19/10/2020

Heel blij dat ik bij deze lieve vrouw Svetlana terecht ben gekomen.

Zo liefdevol en warm ontvangen.

Ik heb drie darmspoelingen gehad waar ik wel tegenop zag.

Ga nu geregelder naar toilet en voel me schoon.

Wat ik ook belangrijk vind, heb door de darmspoelingen langzittende blokkades kunnen opruimen.

Dankjewel Svetlana voor jou liefdevolle begeleiding, voelde me helemaal thuis bij jou.

Liefs Annemarie.

Annemarie Regales

Lever galblaasreiniging

Rated 5,0 out of 5
26/09/2020

Veel last van rugpijn, hoofdpijn en vermoeidheid besloot ik de lever galblaas reiniging te gaan doen om mezelf te vitaliseren. Ik vond de praktijk in echt waar ik heel warm, liefdevol en met kundigheid ontvangen werd voor een hoge darmspoeling. Men raadt dit aan om voor en na de reiniging te doen. Haar zaak is erg schoon en ze heeft me voorzien van veel extra advies en ondersteuning. Vanuit het hart wordt je geholpen/echte aanrader!

Shanti van Hout

Het is Echt wel de moeite om naar Echt te rijden

Rated 5,0 out of 5
19/09/2020

Svetlana is een super warme persoon met haar ❤️ op de juiste plaats, voor het eerst bij haar een colonhydrothérapie ondergaan… (in het verleden al ondergaan) bij Belgische collega…

Ik voelde mij enorm ontlast 😁zowel innerlijk als uiterlijk.. Mijn volgende afspraak is al geboekt… Het ritje van België naar Echt, echt wel de moeite 😉😘

Anoniem