Aqualine Waterfilter

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en het grootste orgaan – de huid – voor maar liefst 80%.
Zonder water, geen leven op aarde. Dat geldt ook voor ons lichaam. Water drinken is dus letterlijk van levensbelang. Om belangrijke processen zoals onder andere je stofwisseling, celvernieuwing, energievoorziening, het functioneren van je organen, het bewegingsapparaat en herstel goed te laten verlopen, heeft ons lichaam water nodig.

Water drinken is één van de makkelijkste manieren om iets te doen voor de gezondheid van je lichaam. Maar dus wel zuiver water en geen vervuild water dat je lichaam alleen maar belast.

Nieuw product in mijn praktijk: het waterfiltersysteem Aqualine.

Wist je dat Aqualine waterfilters meer dan 99% van de medicijnen uit het drinkwater filteren?!
Kraanwater via het waterleidingnet wordt opgepompt uit de bodem of gewonnen uit oppervlaktewater, waarna het wordt gezuiverd in grote zuiveringsstations. Dit proces haalt vervuilende stoffen zo goed mogelijk uit het water, maar het is onmogelijk om het water voor 100% te zuiveren. Ons oppervlaktewater is namelijk vervuild door stoffen zoals zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor en hormoonresten. Hierdoor blijft dit gezuiverde water als het ware belast, omdat deze stoffen de oorspronkelijke structuur van het water hebben aangetast. Het zijn weliswaar relatief kleine percentages van deze belastende stoffen die er nog in zitten, maar als je elke dag water uit de kraan drinkt kun je wel nagaan dat je er op jaarbasis heel veel van binnen krijgt!

Vers, kristalhelder en gezond drinkwater volgens een natuurprincipe

Aqualine Waterfilter Systeem is een 4-in-1 filtersysteem dat o.a. virussen, bacteriën, hormonen, medicijnen, en pesticiden uit het kraanwater verwijdert. Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Hiermee creëer je dus zelf heel eenvoudig elke dag opnieuw vers, kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai, en er is geen stroom of wateraansluiting voor nodig.

In de natuur ontstaat mineraalrijk  water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De Aqualine Waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe. Met dit systeem bespaar je op de hoge kosten van (ongefilterd) flessenwater en spaar je bovendien het milieu omdat je het gezuiverde water dus zelf elke dag vers maakt met behulp van kraanwater.

Zelf gebruik ik dit watersysteem al jaren. Ik vind het een super machine met zeven filterlagen en ben dik en dik tevreden! De Ph waarde van het water is ca. 7,8. Dat is ideaal voor het menselijk lichaam.

Via mijn praktijk kun je de waterfilter met een leuke korting * aanschaffen.

(* vraag naar de voorwaarden)