Phoenix Lounger, verwarmd ligbed bezet met half edelstenen

MAAK KENNIS MET DE PHOENIX LOUNGER.

De Phoenix Lounger is een verwarmd ligbed bezet met half edelstenen.
De therapie bestaat in de eerste plaats uit het zuiveren en daarna uit het hervoeden van het menselijk lichaam hetgeen leidt tot verjonging en regeneratie, zowel voor het uiterlijk als het innerlijke van de mens.
Door de dagelijkse stress, onze levensstijl en bijhorende eetpatronen, emoties en het klimaat, zijn we onderhevig aan versnelde verzuring, verslijming en koudes. Na verloop van tijd ontstaat een verzwakte (micro-)bloedcirculatie in spieren, pezen, gewrichten, zenuwen en hersenen. Ons lichaam voelt stijf en stram en verkrijgt een niet optimale mobiliteit.

Phoenix LoungerDe Phoenix Lounger werkt van binnen naar buiten. Zo worden de afvalstoffen naar buiten geduwd. Het lichaam ontzuurt en ontgift en afvalstoffen worden gedraineerd. De halfedelstenen geven hun krachten en mineralen af en voeden het lichaam, balanceren de hormoonhuishouding en verhogen de immuniteit. Door de diepgaande ontspanning werkt de Phoenix Lounger ook op geestelijk en emotioneel vlak, waardoor lichaam en geest weer sterk wordt.
Zoals de Feniks uit zijn eigen as herrees, zult ook u weer herboren worden!!

Vraag naar de mogelijkheden. 

Phoenix Louncher