Voedingsadvies

Van voeding kun je ziek worden én van voeding kun je beter worden. Voeding is ALLES of juist NIETS.
De impact van voeding op de gezondheid en op ons hele welbevinden is ongelooflijk groot. Gelukkig worden we ons daarvan steeds meer bewust. In de media komen meer dan genoeg voorbeelden voorbij van mensen die helemaal pijn- en klachtenvrij zijn dankzij het aanpassen van hun voedingspatroon. Maar kunnen wij dat voedingspatroon zomaar overnemen? En werkt het voor iedereen? Dat hoeft niet altijd zo te zijn. Ieder mens is immers uniek. Ieder lichaam heeft andere behoeftes. Daarom is het goed om per individu te bekijken waar bepaalde klachten vandaan komen en welke voedingsmiddelen geschikt of minder geschikt zijn om te eten.

Tijdens het eerste consult wordt gestart met een uitgebreide anamnese en een bespreking van het door uzelf bijgehouden voedingsdagboek. Desgewenst wordt er een urine analyse gedaan. Naar aanleiding van de bevindingen en in overleg met uzelf worden er afspraken gemaakt over mogelijke aanpassingen in de voeding, leefstijl, suppletie etc. Een combinatie met een andere behandeling (o.a. ontzuren/ontslakken) en/of met de Phoenix Lounger behoort ook tot de mogelijkheden.

"Ik vind het belangrijk om mensen bewust te maken van wát ze eten en wat de impact van die voeding is, om vervolgens samen te bekijken wat we kunnen aanpassen zodat iemand zich gezonder, sterker, energieker en gelukkiger gaat voelen. Het is mijn doel om de ander op weg te helpen bij het komen tot een levensstijl die past bij de persoon zelf, het gezin en de omstandigheden en die niet voelt als een dieet, maar als een  tweede natuur"