Wie ben ik

Mijn naam is Svetlana Arsentieva. Ik ben geboren in Rusland (1966) en sinds 1993 woonachtig in Ne

derland.

Svetlana Arsentieva

Jaren geleden, na een tragische bevalling van mijn zoon, ben ik erg ziek geworden en heb ik een schildklieraandoening gekregen, de zogenaamde Ziekte van Hashimoto. Het heeft drie jaren geduurd voordat deze diagnose werd gesteld. In die jaren waarin ik op zoek was naar antwoorden kwam ik erachter hoe belangrijk het is om niet enkel symptomen te bestrijden, maar juist de oorzaak aan te pakken.

Ook ontdekte ik hoe intelligent ons menselijk lichaam is en hoe groot haar zelfhelend vermogen. Soms echter, heeft da

 

t zelfhelend vermogen een duwtje nodig in de goede richting. Hoe geef je dat duwtje? Wat is de juiste richting? Dat is precies wat ik met jullie wil gaan ontdekken en delen.
Ieder mens is uniek. Ieder lichaam is anders. Na mijn persoonlijke ervaringen en mijn studies ben ik ervan overtuigd dat we allemaal de mogelijkheid hebben om onze gezondheid op eigen kracht te bevorderen. Het is dan ook mijn passie om u bij te staan bij het optimaliseren van uw gezondheid en u te laten ervaren hoeveel intenser u daardoor kunt genieten van (de simpele dingen van) het leven.

Samen met mijn levenspartner en beste maatje Bert woon ik op het Aasterberg (gemeente Echt-Susteren). Hier is ook de praktijk gevestigd waar u van harte welkom bent, dus graag Tot Ziens!

groenten uit de moestuin

bessen uit eigen tuin

Praktijk Kalynda